Namukakut

Leivon kotikeittiössä kaikkea täytekakuista ja kääretortuista piirakoihin ja juustokakkuihin. Toisinaan pyöräytän pari pellillistä kardemummattomia pullia, muhkeita banaanilettuja tai syntisen hyviä brownieta – mutakakkua ja suklaamuffineita unohtamatta.

Muuntelen reseptejä ja kokeilen uutta: jo useamman vuoden olen tehnyt täysin laktoosittomia ja gluteenittomia leipomuksia. Tulevaisuudessa myös maidottomat, munattomat ja viljattomat kakut pääsevät kokeiluun. Intohimoinani ovat erilaiset pursotukset, suklaat ja marjat. Näitä yhdistellen syntyy mitä ihanimpia makunautintoja!

Syksyllä 2016 aloitin leipuri-kondiittoriopinnot ja tämä blogi toimii sähköisenä opintopäiväkirjana opiskeluajalta. Lisäilen tänne myös kuvia ja reseptejä vapaa-ajan tuotoksista. Tervetuloa seuraamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti